BAŠ 11 už má certifikáty!

Vytvorené

Ešte pred letom, počas víkendu 17.-19.6. sa nám konečne podarilo ukončiť ďalší, už jedenásty ročník Bratislavskej animátorskej školy. Tento ročník vo veľkej miere prebiehal počas pandémie a preto aj dĺžka, či obsah kurzu bol vo veľkej miere zasiahnutý okolnosťami pandémie. Sme preto veľmi vďační, že sa nám napriek prekážkam, podarilo ukončiť tento ročník.

Počas tohto víkendu BAŠ 11 strávila čas spoločne s práve prebiehajúcou BAŠ 12 a vytvorili spolu naozaj pekné spoločenstvo. Témou Spoločenstva sa aj niesol celý víkend, počas ktorého nám prišlo slúžiť spoločenstvo Oáza.

V piatok prebehlo dlhoočakávané odovzdávanie certifikátov, kedy medzi nás prišiel aj otec arcibiskup Mons. Stanislav Zvolenský, s ktorým sme sa najprv pomodlili vešpery a on následne slávnostne odovzdal certifikáty úspešným absolventom.

Veríme, že skúsenosti a vedomosti získané na BAŠ budú absolventi využívať vo svojej ďalšej službe vo svojich farnostiach a už teraz sa tešíme na nový ročník, ktorý začne už čoskoro. Ešte máme pár voľných miest a tak môžeš ešte do 30.9. stále poslať prihlášku :).


Príspevok nemá žiadne komentáre.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.