Otvárame nový ročník BAŠ 15! Prihlásiť sa môžeš do 15. septembra 2024.
K prihláseniu budeš potrebovať splniť toto :
1. vyplň prihlasovací formulár (TU)
2.Vytlač si a vyplň prihlášku a nezabudni si ju dať potvrdiť kňazom vo svojej farnosti.(TU)
3.Radi by sme o tebe vedeli viac. Čo ťa privádza na BAŠ? – natoč nám motivačné video alebo nám to napíš do motivačného listu (max jedna strana).
4.Motivačný list spolu s prihláškou pošli na túto adresu:
Komisia pre mládež Bratislavskej arcidiecézy
Špitálska 7
814 92 Bratislava
Alebo natoč motivačné video a zašli ho na bas@mladezba.sk
V prípade akýchkoľvek otázok, problémov, nejasností, neváhaj a píš na bas@mladezba.sk
Je potrebné, aby tvoj vek bol 16-30 rokov. Okrem toho je potrebné už len túžba a ochota venovať svoj čas a zodpovedne sa zúčastňovať víkendoviek a motivácia k svojmu osobnému rastu a službe druhým.
BAŠka prebieha formou víkendových stretnutí. Rok osobnej formácie sa začne na jeseň 2024 a skončí v lete 2025 s pozvaním pokračovať vo formácii k službe (rok evanjelizačnej prípravy – eBAŠ). Za každý víkend sa platí 33€ (pre členov ZKSM 27€) – v cene je zahrnuté ubytovanie, strava, náklady na prednášateľov a materiály. Náklady sú ešte vyššie, no zvyšok sa dopláca z financií Komisie pre mládež Bratislavskej arcidiecézy a zo sponzorských financií. Ak sa túžiš prihlásiť a bolo by to pre Teba finančne neúnosné, vieme Ti pomôcť, ozvi sa nám. Ak nie si členom ZKSM, ale chceš mať lacnejší víkend, radi ťa zaregistrujeme!
Víkendy budú prebiehať v Arcidiecéznom centre mládeže Vinica v Bratislave – Rači (Alstrova 171).
PREDBEŽNÉ DÁTUMY VÍKENDOV
Klasický formačný víkend začína v piatok o 18.00 a končí v nedeľu obedom o 14.00 hod. Náplňou sú prednášky na danú tému víkendu, individuálne a spoločné aktivity, zdieľanie v skupinkách, relax, modlitby, sv. omše, možnosť spovede a rozhovorov a veľa zábavy v spoločenstve!
BAŠ je akreditovaná Ministerstvom školstva ako ďalšia forma v rámci celoživotného vzdelávania cez ZKSM a jej témy sú schválené Radou pre mládež Konferencie biskupov Slovenska.