Cliptime 2023

Vytvorené

V novembri sa uskutočnilo diecézne stretnutie mládeže Cliptime! Počas víkendu 24.-26.11. sa mladí z Bratislavskej arcidiecézy stretli so svojimi biskupmi v Bratislave. Stretnutia sa zúčastnilo zhruba 150 mladých z našej arcidiecézy. Témou bolo Povolané srdce. V piatok program odštartoval slávnostným otvorením, pokračoval sv. omšou s otcom nunciom a vyvrcholil modlitbou chvál so skupinou RODS.

V sobotu bol program naozaj bohatý. Rannou modlitbou nás sprevádzali bohoslovci, po ktorej nasledovalo doobedné pásmo prednášok. Prišiel medzi nás Marek Madro, Marek Orko Vácha a doobedie zavŕšila diskusia o. biskupa Haľka s raperom Egom.

Poobedie bolo venované diskusii s otcom arcibiskupom a workshopom. Večerná modlitba bola tentokrát tzv. Noc v meste, mladí mohli navštíviť rôzne miesta, na ktorých prebiehali rôzne formy modlitby.

V nedeľu nás čakalo divadlo a po ňom záverečná slávnostná sv. omša s otcom arcibiskupom. Spoločné stretnutie sme ukončili záverečným agapé, ktoré bolo plné rozhovorov a dojmov z posledných dní.


Príspevok nemá žiadne komentáre.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.