Chceme priniesť PREBUDENIE

Vytvorené

Počas bežného roka sme zvyknutí na to, že mladí prichádzajú k nám do ACM Vinica na rôzne duchovné programy, obnovy, či len tak sa porozprávať. Rozhodli sme sa však, že teraz chceme my navštíviť vás! Chceme postupne prechádzať dekanáty a farnosti a priniesť PREBUDENIE! Chceme sa spoločne modliť za naše farnosti, dekanáty, za našu diecézu. Chceme ako mladí znova vstať a nechať sa prebudiť Ježišom. Po rokoch korony a iných okolností, ktoré možno spôsobili našu pasivitu sa chceme prebudiť zo spánku a reagovať tak aj na výzvu pápeža Františka, chceme vstať a ponáhľať sa za vami ako Mária. Po zvestovaní sa Mária zdvihla a ponáhľala sa za Alžbetou. Aj my sa chceme teraz stať Máriou, chceme sa nechať naplniť Ježišom a radosťou z jeho prítomnosti a navštíviť našich príbuzných – farnosti v našej arcidiecéze.

Tešíme sa, že prvé stretnutie sa uskutoční už 19.5. o 18:00 vo farnosti Teplická. Pozývame všetkých mladých z farnosti, ale aj z dekanátu Bratislava – Stred, či akýchkoľvek mladých, ktorí majú čas a chuť sa s nami modliť, stretnúť, rozprávať sa.

V nedeľu 21.5. budeme pokračovať v stretnutiach v Malackách o 15:00.

Ďalšie stretnutie sa uskutoční v Bazilike v Šaštíne v sobotu 27.5. o 16:00

V nedeľu 28.5. o 16:00 nás čaká stretnutie v Senci.

Počas stretnutia nás čaká spoločná modlitba, svedectvá, ale aj miniaktivitky. Počas stretnutia tiež môžete získať bližšie info o Svetových dňoch mládeže a pripravovanom novom ročníku Bratislavskej animátorskej školy.

Tešíme sa na vás aj na ďalšie stretnutia!


Príspevok nemá žiadne komentáre.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.