UPDATE! ROADTRIP DO PORTUGALSKA BUDE VYZERAŤ TAKTO!

Vytvorené

Sme radi, že konečne môžeme priniesť nové informácie ohľadom spoločnej dopravy na SDM v Portugalsku!

Ak plánuješ cestu na SDM, v podstate máš dve možnosti. Buď si zvolíš individuálnu dopravu a cestu si naplánuješ samostatne, prípadne so svojimi kamarátmi/menšou skupinou. Druhá možnosť je, že zvolíš ako možnosť dopravy SPOLOČNÚ.

Ak sa rozhodneš cestovať s Bratislavskou arcidiecézou ponúkame ti možnosť spoločnej dopravy autobusom, ktorá bude vyzerať takto:

Variant A: DID + SDM

Cena: 380€

V cene je cesta do Portugalska, tranzitné ubytovanie vo Francúzsku, presun z DID do Lisabonu, cesta naspäť na Slovensko, tranzitné ubytovanie v Barcelone počas cesty naspäť. V cene nie je zahrnutá strava počas cesty. Cestou do Portugalska sa zastavíme v Lurdoch. Počas cesty naspäť na Slovensko navštívime Barcelonu a Janov. Odchod zo Slovenska predpokladáme 21.7. o 23:00. Návrat na Slovensko predpokladáme 10.8. (príp 9.8. v noci)

Variant B: SDM

Cena: 320€

V cene je cesta do Portugalska, tranzitné ubytovanie vo Francúzsku, cesta naspäť na Slovensko, tranzitné ubytovanie v Barcelone počas cesty naspäť. V cene nie je zahrnutá strava počas cesty. Cestou do Portugalska sa zastavíme v Lurdoch. Počas cesty naspäť na Slovensko navštívime Barcelonu a Janov. Odchod zo Slovenska predpokladáme 29.7. o 23:00. Návrat na Slovensko predpokladáme 10.8. ( príp 9.8. v noci).

Ako sa na dopravu prihlásiť?

Je to úplne jednoduché, netreba vyplniť žiaden nový formulár. Stačí, ak sa zaregistruješ cez slovenskú registráciu, zadáš že cestuješ s Bratislavskou arcidiecézou a ako možnosť dopravy zaklikneš spoločnú. Následne ti okrem informácie ohľadom platby za balík pútnika, príde v samostatnom e-maily aj informácia ohľadom dopravy.

POZOR! Je potrebné rozlišovať medzi cenou za balík pútnika a cenou za dopravu, sú to dve rozdielne veci.

Ak sa napríklad chystáš na dlhší variant, je potrebné zaplatiť 360€ za registráciu (balík pútnika, v ktorom máš stravu, ubytovanie, cestovné po Lisabone, program, atď…). Za dopravu je potrebné zaplatiť ďalších 380€ ( v cene je cesta + tranzitné ubytovanie).

Ak sa chystáš na kratší variant je potrebné zaplatiť 310€ za registráciu (balík pútnika, v ktorom máš stravu, ubytovanie, cestovné po Lisabone, program, atď…). Za dopravu je potrebné zaplatiť ďalších 320€ ( v cene je cesta + tranzitné ubytovanie).

Ak by si mal finančný problém ale aj tak túžiš ísť na SDM, určite sa nám ozvi, prípadne sa skús zapojiť aj do kampane Adoptuj si pútnika.


3 komentáre k príspevku UPDATE! ROADTRIP DO PORTUGALSKA BUDE VYZERAŤ TAKTO!


  1. Dobrý deň,ak prihlasujem 15 ročné dievčatá,ako sa dostanem k sprievodcovi? Ďakujem.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.