Poď s nami na dobrodružný roadtrip až do Portugalska!

Vytvorené

Veríme, že ti neuniklo, že už toto leto nás čakajú Svetové dni mládeže v Portugalsku! Registrácia je už spustená a ak si sa ešte nestihol registrovať, všetky potrebné informácie spolu s prihlasovacím formulárom nájdeš tu! Na výber máš dokonca dve možnosti. Dlhšiu verziu, spolu s programom Dni v diecéze (DID) kedy môžeš prežiť týždeň v diecéze. Počas tohto týždňa spoznáš život v Portugalsku, spoznáš miestne rodiny, Cirkev a pripravíš sa na hlavný program Svetových dní mládeže. Tentokrát sa na nás teší diecéza Porto.

Ak nestíhaš prísť o týždeň skôr, určite sa k nám pridaj aspoň na hlavný program v Lisabone. Stretnutie mladých so svätým otcom je vždy neopakovateľný zážitok a preto si ho určite nenechaj ujsť.

Ako sa však do Portugalska dostať? Ak ti táto otázka už dlhšie láme hlavu, máme pre teba jednu ponuku. V našej diecéze ti ponúkame ísť spoločne, na dobrodružný roadtrip autobusom. Zaberie nám síce viac času ako cesta lietadlom, no okrem Portugalska budeš mať možnosť navštíviť aj iné miesta a ako bonus sa nemusíš až tak veľmi strachovať o hmotnosť batožiny, či počet tekutín v batohu :D. Pri súčasných cenách leteniek je táto ponuka určite aj lacnejšou alternatívou, takže ak hľadáš spôsob, ako ušetriť pár eur, toto je určite jeden zo spôsobov.

Ponúkame ti dva varianty dopravy. Pozor, cena je len za dopravu a tranzit, na pobyt v Lisabone či na Dni v diecéze je potrebné registrovať sa na oficiálnej stránke www.svetovednimladeze.sk

Variant A: DID+SDM
Predpokladaná cena komplet cca 350,- €/os. vrátane tranzitného ubytovania.

Odchod 21.7. večer, tranzitné ubytovanie v okolí Nice. 22.7./ 23.7. odchod do Lúrd, s príchodom okolo obeda, 9 hodín prestávka, náboženský program a po sviečkovom sprievode odchod do Porta, príchod v doobedňajších hodinách 24.7.2023. V cene je tiež presun z Porta do Lisabonu. Odchod na Slovensko 7.8.2022 večer, 8.8. tranzitné ubytovanie v Lurdoch, ďalší deň 9 h prestávka v Padove, alebo Benátkach, odchod na Slovensko.


Variant B: len SDM
Predpokladaná cena komplet cca 295,- €/os. vrátane tranzitného ubytovania 

Odchod 29.7. večer, tranzitné ubytovanie vo Francúzsku 30.7./ 31.7. odchod do Lúrd, s príchodom okolo obeda, 9 hodín prestávka, náboženský program a po sviečkovom sprievode odchod do Lisabonu, príchod v doobedňajších hodinách. Odchod na Slovensko 7.8.2022 večer, 8.8. tranzitné ubytovanie v Lurdoch, ďalší deň 9h prestávka v Padove, alebo Benátkach, odchod na Slovensko.

Momentálne potrebujeme zistiť počet záujemcov a následne budeme vedieť poskytnúť aj bližšie a presnejšie informácie, nakoľko záleží od toho či sa nám podarí spoločne naplniť autobus, príp. koľko autobusov by sa nám podarilo naplniť.

Preto prosím vyjadri svoj záujem čím skôr v tomto formulári, najneskôr však 15.2. Následne ťa budeme informovať s presnejšími informáciami.


Príspevok nemá žiadne komentáre.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.