Boli sme na Národnom stretnutí mládeže!

Vytvorené

Od 27.-31.7. sa v Trenčíne uskutočnilo Národné stretnutie mládeže T22. Na tomto podujatí roka sme nemohli chýbať a zúčastnili sme sa ho ako dobrovoľníci, či ako účastníci.

Veľmi vďační sme najmä dobrovoľníkom z našej arcidiecézy, ktorí sa vrhli do upratovacieho tímu a zabezpečili, že naše okolie bolo čisté a tak sme sa v Trečíne mohli cítiť príjemne. Samozrejme, niektorí sa zapojili aj ako animátori, či využili svoje dary a talenty v iných tímoch.

Súčasťou programu bola v piatok doobede katechéza, ktorú sme strávili spolu ako Bratislavská arcidiecéza. Veľmi podnetnou bola najmä diskusia s našimi otcami biskupmi, ktorí úprimne a otvorene odpovedali na mnohé naše otázky. Keďže z účastníkov T22 nás bolo z našej arcidiecézy najviac, urobili sme si aj malý prieskum, z ktorej časti arcidiecézy mladí prichádzajú a do ktorého spoločenstva patria.

V skratke sme si predstavili aj našu arcidiecézu.

Národné stretnutie mládeže bolo naozaj veľmi požehnané a my sa už teraz tešíme na ďalšie, spolu na budúcoročné diecézne stretnutie mládeže Cliptime, či svetové stretnutie mládeže v Portugalsku!


Príspevok nemá žiadne komentáre.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.