Čaká nás Expedícia!

Vytvorené

Už od 26.6.-3.7. nás čaká nezabudnuteľná cesta! Čaká nás cestovateľská súťaž, ktorá preverí vašu odvahu, predstaví vám spoločenstvá na Slovensku a ponúkne veľa zábavy! Kto získa najviac bodov? Kto vyhrá celú súťaž? Ktoré miesta navštívime? Neváhaj a sleduj našu cestu!

O ČO IDE ?
Už tento jún nás čaká nezabudnuteľná cesta po Slovensku! Spoznaj s nami spoločenstvá, centrá, pre mládež ale aj krásy Slovenska! Ak máš rád dobrodružstvo, zábavu a cestovanie pridaj sa k nám! Poď s nami, alebo sleduj našu cestu! Je to na tebe!

KEDY?

26.6.-3.7.2022

KDE?

Celé Slovensko

Kto môže súťažiť

Prihlás sa aj ty! Môžeš sa prihlásiť sám, alebo so svojimi kamošmi! Hľadáme trojicu/štvoricu mladých, ale aj jednotlivcov, ktorí sú odvážni a precestujú s nami Slovensko! Vyplň tento formulár, reprezentuj svoje spoločenstvo, spoznaj s nami Slovensko a vyhraj! Podmienkou je ideálne vek od 17-25 ale najmä súhlas so zverejnením záznamu na sociálnych sieťach, ideálne ak vie aspoň jeden z vás urobiť reels alebo tiktok :).

Kto to organizuje?

Súťaž pripravuje ZKSM, DOMKA, Rada pre mládež a univerzity a ďalší super ľudia :).

Mám veľa otázok…Napíš na expediciax@gmail.com, či na sociálne siete 🙂

Čo ma to bude stáť? Tvoj čas, odvahu, odhodlanie a možno trpezlivosti pri natáčaní videjok :). Prosíme tiež o uhradenie registračného príspevku 10€ na podporenie projektu. Zabezpečené budeš mať ubytko aj stravu na celý týždeň!

Získať môžeš! Veľa dobrých zážitkov, zábavu, spoznáš spoločenstvá, zažiješ dobrodružstvo. Víťazný tím okrem toho získa super zážitkový odvoz v cool aute a zapožičanie atrakcií od ZKSM na pol dňa pre svoj tím!

Chceš byť s nami? Sleduj našu cestu na Facebooku, Instagrame, či Tiktoku!

Registruj sa čím skôr, no najneskôr do 14.6. Vybraných súťažiacich budeme kontaktovať 16.6.

„Projekt je podporený z rozpočtu Prešovského samosprávneho kraja“

„Projekt sa realizuje s finančnou podporou Trnavského samosprávneho kraja.“


Príspevok nemá žiadne komentáre.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.